Νέα

Σκακιστικος Ομιλος Πνευματικου Κεντρου Δημου Κατερινης ΠΟΑ 2019

Η δευτερη σκακιστικη ομαδα της πολης μας (σο πκδ κατερινης) αγωνιστηκε κι αυτη μαζι με τον σκακιστικο ομιλο κατερινης στο διασυλλογικο πρωταθλημα σκακι κεντροδυτικης μακεδονιας 2019 (προκριματικος ομιλος α΄ εθνικης κατηγοριας) και σταθηκε καλα στο πολυ δυσκολο αυτο πρωταθλημα υψηλου επιπεδου παιζοντας με πανισχυρες, φιλοδοξες και πολυ ανταγωνιστικες ομαδες!

Ο ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ Α’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 6 ΝΙΚΕΣ ΣΕ 6 ΑΓΩΝΕΣ!

Πρωταθλητής του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Σκάκι Κεντροδυτικής Μακεδονίας 2019 (Προκριματικός Όμιλος Α΄ Εθνικής) αναδείχθηκε ο Σκακιστικός Όμιλος Κατερίνης και κέρδισε πανάξια την άνοδό του στην Α΄ Εθνική Κατηγορία, γράφοντας ιστορία και κάνοντας το όνειρο πραγματικότητα!

Υψηλάντεια 2019 - Προκήρυξη

Υψηλάντεια 2019 - Προκήρυξη

Ανοιχτό Τουρνουά Γρήγορου Σκακιού «Υψηλάντεια 2019»

Προκήρυξη (grand - prix της ΕΣΣΚΕΔΥΜ)

Στα πλαίσια των φετινών εκδηλώσεων «Υψηλάντεια 2019» που θα γίνουν στη Νέα Τραπεζούντα Πιερίας, συμπεριλαμβάνεται και ανοιχτό τουρνουά γρήγορου σκακιού (rapid) το οποίο θα ληφθεί υπόψη από την Παγκόσμια Σκακιστική Ομοσπονδία για διεθνή αξιολόγηση ELO (FIDE Rapid Ratings). Το τουρνουά θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 στη Νέα Τραπεζούντα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του τοπικού συλλόγου. Στο τουρνουά μπορούν να συμμετέχουν όσες σκακίστριες και σκακιστές το επιθυμούν, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να διαθέτουν σκακιστικό δελτίο.

Υποκατηγορίες

Πληροφορίες

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο αναγραφόμενο email ή τηλέφωνο.

Φωτογραφίες