Σ.Ο Π.Κ.Δ. Κατερίνης – Π.Σ.Σ.Κηφισιάς Σερρών 5-2,5

skaki6Σημαντική εντός έδρα νίκη πέτυχε η ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Κατερίνης σε αγώνα που διεξήχθη στην πάντα φιλόξενη Νέα Τραπεζούντα επί της αξιόμαχης ομάδας της Π.Σ.Σ. Κηφισιάς Σερρών με το «καθαρό» σκορ 5-2,5 στα πλαίσια της 4η αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων της Κεντροδυτικής Μακεδονίας.
Με μια εξαιρετικά νεανική ομάδα, με έντονο το γυναικείο χρώμα και παρόλο που ο στόχος της ανόδου έχει χαθεί λόγω της ήττας από τη Φλώρινα αποδείχθηκε πως η δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής αποτελεί αιτία αισιοδοξίας για το μέλλον.
Στην 1η σκακιέρα ο Ευριπίδης Σκρέτας ηττήθηκε έπειτα από μια αρκετά τεχνική παρτίδα από τον Χαιρόπουλο, ενώ στη 2η  ο Σιδηρόπουλος πήρε μια ξεκούραστη νίκη άνευ αγώνος επί του Μήτικα που δεν προσήλθε. Νίκη στην 3η σκακιέρα για τον Λάμπρο Καραλή που συνέχισε θετικά για άλλο ένα παιχνίδι και αποτελεί πλέον μια ισχυρή προσθήκη σε ένα πολύ νεανικό σύνολο. Νίκες σε 5η και 6η σκακιέρα με τις Καραλή Αλεξάνδρα και Κελεμένη να επικρατούν των αντιπάλων τους. Μια ακόμη εύκολη νίκη για τον Διδασκάλου στην 6η σκακιέρα, ενώ σε 7η και 8η σκακιέρα οι Σέρρες σημείωσαν δύο νίκες απέναντι σε Στυλιανή Ζέττα και Καραλή Ευαγγελία, αμφότερες στην πρώτη τους συμμετοχή.
Πλέον η προσοχή της ομάδας στρέφεται στον σημαντικό αγώνα, κυρίως για λόγους γοήτρου αλλά και για τη συνέχιση της καλής φετινής πορείας που θα διεξαχθεί στη Βέροια έναντι της τοπικής ομάδας.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση