Σ.Ο. Κατερίνης – Σ.Ο. Βέροιας 7,5 – 2,5

Με μια ευρεία σε έκταση νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για τη διοργάνωση του Προκριματικού Ομίλου Α΄ Εθνικής της Ε.Σ.Σ.ΚΕ.ΔΥ.Μ. η ομάδα του Σ.Ο. Κατερίνης, επικρατώντας στην 5η (και τελευταία) αγωνιστική της ομάδας της Βέροιας με σκορ 7,5 – 2,5. Ο αγώνας διεξήχθη, ως συνήθως, στον πάντα φιλόξενο χώρο των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων «Πλάτων» στην Κατερίνη, και οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές λόγω της απουσίας ξεκάθαρου στόχου (η κατάκτηση της 1ης θέσης για το Σ.Ο.Κ. ήταν εφικτή μόνο με συνδυασμό αποτελεσμάτων).

    Η υπεροχή του Σ.Ο.Κ στις «αναπτυξιακές» σκακιέρες έδωσε ισχυρό προβάδισμα για τη νίκη καθώς το επιμέρους σκορ ήταν 5-0 στις τελευταίες σκακιέρες (6η – 10η ). Στις πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που διεξήχθησαν στις «πάνω» σκακιέρες ξεχωρίζει η νίκη του Ηλία Κατσικάρου (4η σκακιέρα, 1-0 τον Πενόπουλο) και η ισοπαλία του Παναγιώτη Ατματσίδη (3η σκακιέρα με αντίπαλο τον Ευγενιάδη), ενώ με ήττες έκλεισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για τη διοργάνωση αυτή ο Στέφανος Βαρδάκας (1η σκακιέρα 0-1 από τον Καραγιάννη) και ο Διονύσης Μπλέτσιος (2η σκακιέρα 0-1 από τον Ιγνατιάδη). Τέλος, άλλη μια νίκη πέτυχε η Αικατερίνη Προκοπίου (5η σκακιέρα, 1-0 την Τριανταφυλλίδου). Με το πέρας της διοργάνωσης ο Σ.Ο. Κατερίνης τερματίζει στη 2η θέση με της τελικής κατάταξης με 9β. , ισόβαθμος με τον «Πτολεμαίο» της Πτολεμαϊδας, που όμως καταλαμβάνει την πρώτη θέση και παίρνει την πρόκριση για να αγωνιστεί στην τελική φάση της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας λόγω των περισσότερων πόντων του τελευταίου (36 έναντι 31 του Σ.Ο.Κ.).

    Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στην επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το έτος 2014, τον προσεχή Μάρτη για το θεσμό του Κυπέλλου.

Σχόλια  

+2 #1 Γιώργος 06-03-2014 18:15
Συγχαρητήρια! Επίσης συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες και τους συντελεστές τους.
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση