ΟΣ Γιαννιτσών - ΣΟ Κατερίνης 4,5-5,5

ΟΣ Γιαννιτσών - ΣΟ Κατερίνης δύο ιστορικοί σύλλογοι της Κεντροδυτικής Μακεδονίας, όπου οι μεταξύ τους αναμετρήσεις τα τελευταία χρόνια έχουν καθιερωθεί να χαρακτηρίζονται "ντέρμπι", είτε πρόκειται για διασυλλογικό πρωτάθλημα, είτε για κύπελλο.


Οσον αφορά τον αγώνα είχαμε καλή έναρξη με γρήγορη νίκη του Κώστα Κουτρούπα στην 4η σκακιέρα και περίπου μετά το δίωρο της αναμέτρησης το σκορ ήταν  3 - 1 υπερ της ομάδας μας με νίκη του Γιάννη Λόλου στην 3η σκακιέρα, επίσης νίκη του Παναγιώτη Ατματσίδη στην 8η σκακιέρα και με ήττα της Μαρίας Συβρίδου στην 7η σκακιέρα.


Το ενδιαφέρον των θεατών που βρέθηκαν στο εντευκτήριο του ΟΣ Γιαννιτσών κράτησαν περισσότερο οι δύο πρώτες σκακιέρες με τις αναμετρήσεις: Ανθιμος Σουγκάκης - Δημήτρης Σουντουλίδης στην 1η, Στέφανος Βαρδάκας - Στέργιος Ρόμπας στην 2η με φινάλε πύργων , επίσης ενδιαφέρουσα παρτίδα στην αναμέτρηση της 5ης σκακιέρας Αννα Χαρπίδου - Κατερίνα Προκοπίου.


Η νίκη μας επι των Γιαννιτσών μας κρατάει ψηλά στην βαθμολογία, όπως επίσης και τις ελπίδες μας για άνοδο στην Α' εθνική κατηγορία.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση