Π.Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΙΟΙ 8Χ8 - Σ.Ο. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 6-4

chess-boardΤην ήττα με σκορ 6-4 γνώρισε η ομάδα του Σ.Ο. Κατερίνης για την 5η και τελευταία αγωνιστική που διεξήχθη στην Έδεσσα από τον τοπικό Π.Α.Σ. 8X8 την Κυριακή 10/03/2012 στα πλαίσια του Προκριματικού Ομίλου Α΄ Εθνικής της Ε.Σ.Σ.ΚΕ.ΔΥ.Μ.

Η πρωταθλήτρια ομάδα του Σ.Ο. Κατερίνης παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες που αποδείχθηκαν καθοριστικές για την έκβαση της αναμέτρησης, σε ένα ματς βέβαια που είχε μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον μιας και η ομάδα της Έδεσσας ήταν αυτή που χρειαζόταν περισσότερο τη νίκη για να διεκδικήσει (δίχως να το επιτύχει τελικά) την κατάκτηση της 1ης θέσης της γενικής κατάταξης.

Στις ανδρικές σκακιέρες η ομάδα της Έδεσσας πέτυχε ένα σκορ 3-1 ενώ μάχη δόθηκε στις εφηβικές όπου ο Παναγιώτης Ατματσίδης νίκησε τον Δάνη Χρυσοβαλά-ντη και ο Γρηγόρης Βαρδάκας ήρθε ισόπαλος με τον Τριμίτζιο. Ήττα για τον ελπιδο-φόρο Αστέριο Παπαγιάννη (που φέτος αγωνίζεται για πρώτη φορά) από τον πολύ πιο έμπειρο Ρόμπη. Μοιρασμένα αποτελέσματα και στις γυναικείες σκακιέρες όπου νίκη πέτυχε η Ξένια Συβρίδου, ισοπαλία η Φρειδερίκη Παντελιάδου και ήττα για την μικρή Μαρία Συβρίδου.

Με δεδομένες τις απουσίες τόσο στις ανδρικές, όσο και στις γυναικείες σκα-κιέρες το τελικό σκορ είναι αρκετά ενθαρρυντικό μιας και δείχνει ότι το «νέο αίμα» της ομάδας μπολιάζεται με τη νοοτροπία νικητή που διαχρονικά χαρακτηρίζει την ομάδα του Σ.Ο. Κατερίνης, με την υπόσχεση η επόμενη χρονιά να τον ξαναβρεί στην κορυφή της κατάταξης.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση