ΣΟ Κατερίνης - ΛΠ Φλώρινας 1-3

Με ήττα και αποκλεισμό από την ομάδα της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας έπεσε σημερα η αυλαία των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΣΟ Κατερίνης στα πλαίσια του Κυπέλλου ΚΔ Μακεδονίας. Δύο ισοπαλίες και δύο ήττες ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Περισσότερα...

Σ. Λ. Φλώρινας - Σ.Ο. Κατερίνης 2-2

Στην ηλιόλουστη Φλώρινα, στις φιλόξενες εγκαταστάσεις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας έλαβε μέρος σήμερα η πρώτη αναμέτρηση του ΣΟΚ στα πλαίσια του Κυπέλλου ΚΔ Μακεδονίας απέναντι στη Σκακιστική Λέσχη Φλώρινας. 

Περισσότερα...

Σ.Ο. Κατερίνης – Σ.Ο. Βέροιας 7,5 – 2,5

Με μια ευρεία σε έκταση νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για τη διοργάνωση του Προκριματικού Ομίλου Α΄ Εθνικής της Ε.Σ.Σ.ΚΕ.ΔΥ.Μ. η ομάδα του Σ.Ο. Κατερίνης, επικρατώντας στην 5η (και τελευταία) αγωνιστική της ομάδας της Βέροιας με σκορ 7,5 – 2,5. Ο αγώνας διεξήχθη, ως συνήθως, στον πάντα φιλόξενο χώρο των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων «Πλάτων» στην Κατερίνη, και οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές λόγω της απουσίας ξεκάθαρου στόχου (η κατάκτηση της 1ης θέσης για το Σ.Ο.Κ. ήταν εφικτή μόνο με συνδυασμό αποτελεσμάτων).

Περισσότερα...

ΟΣ Γιαννιτσών - ΣΟ Κατερίνης 4,5-5,5

ΟΣ Γιαννιτσών - ΣΟ Κατερίνης δύο ιστορικοί σύλλογοι της Κεντροδυτικής Μακεδονίας, όπου οι μεταξύ τους αναμετρήσεις τα τελευταία χρόνια έχουν καθιερωθεί να χαρακτηρίζονται "ντέρμπι", είτε πρόκειται για διασυλλογικό πρωτάθλημα, είτε για κύπελλο.

Περισσότερα...