ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΑ 2013 - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση του τουρνουά γρήγορου σκακιού «Υψηλάντεια 2013» που αποτελεί μέρος εδώ πολλά χρόνια των ομώνυμων εκδηλώσεων του Μορφωτικού Ποντιακού Συλλόγου Νέας Τραπεζούντας Πιερίας «Ο Υψηλάντης» την Κυριακή 12.05.2013.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Συλλόγου με τη συνεργασία του Σκακιστικού Ομίλου Κατερίνης και της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Κεντροδυτικής Μακεδονίας μιας και εντάσσονται παράλληλα στο πρόγραμμα των Grand Prix Rapid Chess της τελευταίας.

 

 

Περισσότερα...

ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙΟΥ RAPID N.ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ELO (FIDE RATING)

ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙΟΥ RAPID Ν. ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ELO (FIDE RATING)

Στα πλαίσια των φετινών εκδηλώσεων «ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΑ 2013» που θα γίνουν στη Νέα Τραπεζούντα Πιερίας, συμπεριλαμβάνεται και ανοιχτό τουρνουά σκακιού RAPID με διεθνή αξιολόγηση ELO. Το τουρνουά θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Μαϊου 2013 στη Νέα Τραπεζούντα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του συλλόγου. Στο τουρνουά μπορούν να συμμετέχουν όσες σκακίστριες και σκακιστές το επιθυμούν χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να διαθέτουν σκακιστικό δελτίο.

Περισσότερα...

Αλλαγή Κτιρίου - Ανακοίνωση

Ο ΣΟ Κατερίνης θα λειτουργεί από τωρα και στο εξής στις νέες εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων Πλάτων στο δρόμο προς Γανόχωρα.

Προκριματικός Όμιλος Α' Εθνικής Ε.Σ.Σ.ΚΕ.ΔΥ.Μ. 2013 - Η πορεία των ομάδων μας

chess-boardΗ αγωνιστική χρονιά 2012-13 έφερε μια σημαντική αλλαγή στον τρόπο διεξαγωγής των διασυλλογικών πρωταθλημάτων για τις ομάδες της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Κεντροδυτικής Μακεδονίας (Ε.Σ.Σ.ΚΕ.ΔΥ.Μ.). Η συγχώνευση των δυο κατηγοριών (Β΄ και Γ΄ ) σε μία, που έλαβε το όνομα «Προκριματικός Όμιλος Α΄ Εθνικής» επρόκειτο να μας δώσει ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών.

Περισσότερα...

Προκήρυξη Όπεν τουρνουά Ράπιντ Υψηλάντεια 2012

ypsilantisΠΡΟΣ: Σωματεία ΕΣΣΚΕΔΥΜ

Grand Prix «Υψηλάντεια 2012» - Προκήρυξη

OPEN ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ

 

-χάρτης εδώ-

Στα πλαίσια των φετινών εκδηλώσεων «ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΑ 2012» που θα γίνουν στη Νέα Τραπεζούντα Πιερίας, συμπεριλαμβάνεται και ατομικό τουρνουά σκάκι. Το τουρνουά θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Απριλίου 2012 στη Νέα Τραπεζούντα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του συλλόγου. Στο τουρνουά μπορούν να συμμετέχουν όσες σκακίστριες και σκακιστές το επιθυμούν χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να διαθέτουν σκακιστικό δελτίο.

 

 

Περισσότερα...